Nieuws - jubilarissen

Het huldigen van jubilarissen zijn we vanaf dit seizoen in een andere opzet gaan doen.Voorheen werden de jubilarissen gehuldigd na afloop van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.Om een meer persoonlijke aandacht te kunnen geven hebben we de jubilarissen uitgenodigd om een dag op de club te zijn, wanneer ook alle senioren teams thuis spelen.

Vanaf het begin van dit seizoen 2017/2018 zijn Johan Janssen , 40 jaar lid, en Thei Peeters en Jo Thielens  50 jaar lid van SV. Altweerterheide.

Op zondag 6 mei 2018 werden de jubilarissen om 11.00 uur ontvangen in de kantine.Na de koffie met vlaai werden de jubilarissen door ceremoniemeester Wil Heymans in het zonnetje gezet.Voor iedere jubilaris had hij een persoonlijk verhaal over hun voetbalverleden en werd door Wil met verve voorgedragen.

Een compliment waard voor deze mooie, persoonlijke voordracht.

Na de huldiging werd er nog gretig gebruik gemaakt van de aangeboden lunch.

zie fotoalbum voor een sfeerimpressie van deze dag.