Nieuws - Rabobank Clubkas Campagne

Samen bereik je meer dan alleen. Rabobank versterkt de lokale samenleving op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Dit doen we met kennis, het slim inzetten van ons netwerk, maar ook door een deel van onze winst terug te geven aan onze samenleving. Dit doet Rabobank Weerterland en Cranendonck door de Rabobank Clubkas Campagne.

Leden beslissen

Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdelen wij een gedeelte van onze winst onder deelnemende verenigingen en/of stichtingen binnen het werkgebied. De leden van onze bank bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld door hun stem uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elk lid van Rabobank Weerterland en Cranendonck kan 5 stemmen verdelen. Hoe meer stemmen er op een vereniging en/of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning.

Jij stemt toch ook op ons ?!   Stemperiode | 8 mei t/m 23 mei 2018