Nieuws - Verslag SVA 1 - SV Ondo 10 september

Vandaag stond voor SV Altweerterheide de tweede bekerwedstrijd op het programma tegen 4e-klasser SV ONDO uit Heusden. SV Altweerterheide leek niet wakker en van meet af aan was SV ONDO de bovenliggende partij. Na 10 minuten resulteerde dit in de 0-1 voor SV ONDO. Ook hierna bleef SV ONDO er gevaarlijk uitkomen via de snelle aanvallers. Na ongeveer een half uur klapte de buitenspelval van SV Altweerterheide te laat en kon SV ONDO de 0-2 scoren. SV Altweerterheide kon hier niet veel tegenover zetten, in de eerste helft kwam het tot slechts één kans via Morad Elarji die een op een tegen de keeper schoot.

In de tweede helft kreeg SV Altweerterheide iets meer grip op de wedstrijd. Na 10 minuten werd via een uitbraak toch de 0-3 door SV ONDO gescoord. SV Altweerterheide kon in de verdere tweede helft nu wel een aantal keer gevaarlijk worden. Zo stoomde Yassine Bouderham op wilskracht vanaf links door en schoot vanuit bijna onmogelijke hoek op de paal. Youssef El Idrissi kwam een op een tegen de keeper van SV ONDO maar miste helaas. En een vrije trap van Mohammad Bouchiba en een schot van Robby Driessens gingen rakelings over het doel, zodat een eretreffer uitbleef. Al met al kan geconstateerd worden dat het krachtsverschil tussen SV Altweerterheide en SV ONDO vandaag te groot was.

Volgende week zondag om 14.30u speelt SV Altweerterheide de derde en laatste bekerwedstrijd uit tegen 3e-klasser RKVV Haelen.